Dr. Vizer Tamás ügyvéd

A Pest megyei Dabason nőttem fel, alapfokú tanulmányaimat itt végeztem. A kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségiztem, jogi diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. A jogi szakvizsga megszerzése előtt közel két és fél évet ügyvédjelöltként dolgoztam. 2015. évtől az ügyvédi hivatást űzöm.

Ügyvédként elsősorban az ingatlanjog, cégjog, követeléskezelés, és a peres eljárások foglalkoztatnak.

Noha elsősorban az ügyek békés, minkét fél számára elfogadható megoldását ösztönzöm; számos perben jártam el, mint jogi képviselő, a tárgyalóterem légköre közel áll hozzám.

Az ügyfelek elvárásai alapján egy jó ügyvédet az alábbi tulajdonságok jellemeznek:

  • gyors, (nem csak a munkavégzésben, a kommunikációban is)
  • megbízható, (elérhető, hatékonyan kommunikál, tartja magát a megbeszéltekhez)
  • jó áron” dolgozik

Praxisomat az ügyfelek elvárásai és ezen irányelvek szerint alakítom.

Ha jogi problémája van, keressen fel bátran elérhetőségeimen!

Átalakulóban az ügyvéd szakma. A mai ügyvédnek nem csak a szakma iránt támasztott hagyományos követelményeknek kell megfelelnie, hanem a modern kor vívmányait is el kell sajátítania, aktívan használnia kell azokat.

Az utóbbi évtizedekben általánosan elterjedt az üzleti életben az elektronikus levelezés, a hatóságokkal és az ügyfelekkel való elektronikus kapcsolattartás, elektronikus aláírások, tanúsítványok, internetes nyilvántartások, jogszabály-gyűjtemények.

Az emberek ma már nem kizárólag az “ügyvéd neve” alapján választanak, nagyon fontos szempont a megfelelő ár, a gyorsaság, rugalmasság. A versenyképes ügyvédi praxist ez a három fő tulajdonság jellemzi.